Kontaktskjema

Takk! Vi tar kontakt med deg snarest.
Uups! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.

Attraktiv mulighet i Stavanger CBD

Kongsgårdbakken 3

Informasjon om bygget

Adresse

Kongsgårdbakken 3

Areal

430-860 kvm

Type lokaler

Kontor

Kort om eiendom / prosjekt

Beskrivelse

Ankerkvartalet befinner seg midt i Stavangers CBD (Central Business District) og markerer seg som et unikt sted for næringsvirksomhet.  Ankerkvartalet består av fem adresser: Strandkaien2, Kongsgårdbakken 1, Kongsgårdbakken 3, Haakon VIIs gate 7 og Haakon VIIs gate 9.  Selskaper som DNB, Advokatfirmaet Schjødt, Arntzen de Besche, Willis, Kufpec og Sparebanken Vest er blant flere som har sin besøksadresse i Ankerkvartalet.

Beliggenhet

Ankerkvartalet har en særdeles god eksponering mot Torget, Vågen og Haakon VIIs gate som er en av hovedgatene i Stavanger sentrum. Like ved ligger også Breiavatnet og den grønne Byparken som sammen danner kjernen i Stavanger sentrum. Området tilbyr også et bredt utvalg av restauranter, shopping, hoteller, uteliv, kultur- og underholdningstilbud, med umiddelbarnærhet til kollektivtransport og offentlig p-hus.

Lokalet/innhold

Kongsgårdbakken 3 har tilgjengelige kontorlokaler i 4. og 6. etasje med fantastisk utsikt mot Torget. Hver etasje er på 430 kvm inkl. andel fellesareal. Lokalene skreddersys for ny leietaker og egner seg bra for både cellekontor og åpne kontorlandskap.

Ta kontakt for ytterligere informasjon, muligheter og visning!

Meld Interesse

Kontakt

Øyvind Mikalsen

Daglig leder Camar Eiendom

Christine Sagen Helgø

Utviklingsdirektør