Ja til nybygg på Løkkeveien

Ja til nybygg på Løkkeveien
Ja til nybygg på Løkkeveien

Prosjektet har fått navnet Bykronen

Publisert

8.3.2021

Mandag 8. mars ble det gitt ja til utbyggingen av Løkkeveien 97-99 med stort flertall i Stavanger kommunestyre.

K2 Stavanger og Camar Eiendom har sammen jobbet med utviklingen av eiendommen siden 2017 og har nå etter en lang reguleringsprosess endelig fått klarsignal på gjennomføring av prosjektet.

Prosjektet ligger ved et grøntområde som grenser til gamle Stavanger. Stedet har tradisjonelt vært et skille mellom byens tette boligbebyggelse og det ytre industriområde med større bebyggelse. Ved utvidelsen av Løkkeveien 97-99 understrekes områdets historie ved å kombinere attraktive boliger med næringsareal.

Thorleif Sunde sin gamle bilhall er blitt et ikonisk bygg i bybildet i Stavanger og vil bli beholdt som en del av det nye prosjektet med kontorarbeidsplasser slik som i dag. Rundt hallen kommer noen av byens flotteste leiligheter og unike næringsarealer for kontor, butikk og servering i 1. etasje mot Løkkeveien.

No items found.

Flere aktuelt saker

Eiendom

Innholdsrik uke for Camar Eiendom og våre porteføljeselskap

3.2.2023

Det er spennende prosjekter på gang i Camar Eiendom og betydelig aktivitet for vår satsning i Stavanger sentrum.

Les saken

Eiendom

Aker BP og Aker Solutions sikrer nye kontorlokaler i Hinna Park

14.6.2022

Aker BP og Aker Solutions har inngått langtidsavtale med eier og utbygger Hinna Park Utvikling (HPU) om moderne og energieffektive kontorbygg i Jåttåvågen i Stavanger fra 2024/2025.

Les saken

Eiendom

Newsec kjøper Hinna Park Facility Management AS

6.5.2022

Newsec Basale AS kjøper alle aksjene i Hinna Park Facility Management AS. Selgere er Camar Eiendom AS og Entra ASA. Kjøpet støtter Newsec og Hinna Park FM sine ambisjoner om vekst i Stavangerregionen.

Les saken