Newsec kjøper Hinna Park Facility Management AS

Newsec kjøper Hinna Park Facility Management AS
Newsec kjøper Hinna Park Facility Management AS

KJØPER: - Med denne transaksjonen er vi godt rustet for videre vekst, sier administrerende direktør Hilmar Auran. Foto: Mats Bakken

Publisert

6.5.2022

Newsec Basale AS kjøper alle aksjene i Hinna Park Facility Management AS. Selgere er Camar Eiendom AS og Entra ASA. Kjøpet støtter Newsec og Hinna Park FM sine ambisjoner om vekst i Stavangerregionen.

Hinna Park Facility Management består som selvstendig selskap med samme navn, og det er planlagt at Newsec sin eksisterende organisasjon i Stavanger blir samordnet med Hinna Park FM i løpet av året. Etter kjøpet forvalter den samlede virksomheten i regi av Newsec 250.000 kvadratmeter næringsareal i Stavangerregionen.

– Etter etableringen av SVG Property har vi hatt en prosess gående for å se hva som vil bidra til den beste utviklingen for både ansatte og Hinna Park FM som selskap. Dette salget støtter Hinna Park FM sin strategi om å vokse som FM-selskap i Stavanger og Rogaland, og gjør selskapet mer robust. Samtidig vil en nøytral tredjeparts eier av Hinna Park FM bidra til en ryddigere prosess knyttet til drift av SVG Property sine eiendommer, sier Kjetil Hoff, styreleder i Hinna Park FM.

Det er forventet at transaksjonen fullføres innen utgangen av mai.

No items found.

Flere aktuelt saker

Eiendom

Innholdsrik uke for Camar Eiendom og våre porteføljeselskap

3.2.2023

Det er spennende prosjekter på gang i Camar Eiendom og betydelig aktivitet for vår satsning i Stavanger sentrum.

Les saken

Eiendom

Aker BP og Aker Solutions sikrer nye kontorlokaler i Hinna Park

14.6.2022

Aker BP og Aker Solutions har inngått langtidsavtale med eier og utbygger Hinna Park Utvikling (HPU) om moderne og energieffektive kontorbygg i Jåttåvågen i Stavanger fra 2024/2025.

Les saken

Eiendom

Inn på eiersiden i SVG Property AS

5.1.2022

SVG Property AS, et nylig etablert selskap, har inngått avtale om kjøp av Hinna Park Eiendom, Ankerkvartalet Holding og Herbarium Stavanger.

Les saken