Norgesdekk går inn i Sverige

Norgesdekk går inn i Sverige
Norgesdekk går inn i Sverige

Fra venstre: Mats Andersson , Kenneth Undberg, Conny Gustafson, Jone Stangeland og Ansgar Raastad. (Foto: Norgesdekk.no)

Publisert

8.8.2022

Norgesdekk etablerer seg i Sverige ved å kjøpe 67% av aksjene i den tradisjonsrike dekk-og felggrossisten Valla Däck AB.

Norgesdekk etablerer seg i Sverige ved å kjøpe 67% av aksjene i den tradisjonsrike dekk-og felggrossisten Valla Däck AB. Selskapet består av Valla Däck AB med datterselskapene Valla Däckverkstad AB og Idealimport AB som selgerbalanseringslodd og reparasjonsmaterialer. De tre tidligere eierne Conny Gustafson, Kenneth Undberg og Mats Andersson vil fortsatt eie 33% av aksjene i selskapet, samt være med og satse videre for fullt. Konsernet, som fyller 40 år i år, omsatte for over 190 mill. SEK i 2021.

Les hele artikkelen her

No items found.

Flere aktuelt saker

Invest

Camar lead investor i børsnoteringen av Beerenberg

3.10.2023

Camar AS går i forbindelse med børsnoteringen av Beerenberg inn med mNOK 80 og blir eier av 18 % av selskapet

Les saken

Invest

Norrøna kjøper Beha-Hedo

2.10.2023

Norrøna Gruppen ved Norrøna Fellestjenester AS har overtatt 100% av aksjene i Beha-Hedo Industrier AS.

Les saken

Invest

Åpenhetsloven

29.6.2023

Åpenhetsloven pålegger næringsdrivende en rekke plikter knyttet til grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den gir alle interessenter rett til informasjon om håndtering av faktiske og mulige negative konsekvenser for disse rettighetene. Camar har startet arbeidet med å følge opp lovens krav.

Les saken