Skagen Fondene flytter inn i Thorleif Sundes gamle bilhall!

Skagen Fondene flytter inn i Thorleif Sundes gamle bilhall!
Skagen Fondene flytter inn i Thorleif Sundes gamle bilhall!

Publisert

21.12.2021

Skagen Fondene og Storebrand har inngått leiekontrakt med Camar Eiendom og K2 Stavanger, og flytter inn i Thorleif Sundes gamle bilhall på Løkkeveien.

Det skjer mange spennende ting på Løkkeveien 97-99. Vi nærmer oss salgsstart for Bykronen bolig, og nå går vi i gang med å renovere den gamle bilhallen. Hallen skal bevares men også rehabiliteres og oppgraderes til fremtidens arbeidsplass med fokus på høye kvaliteter og innovative løsninger.

Vi ser frem til å få Storebrand og Skagen Fondene som leietaker i bygget. Skagen Fondene har sin opprinnelse i Stavanger og det passer godt at de er plassert sentralt, og er synlige i bybildet. Den tidligere bilhallen er et velkjent bygg med et tidstypisk, rasjonelt og estetisk uttrykk. Det ikoniske bygget fra 1951 har huset alt fra bilverksted og utstillingslokaler til kontor og Møbelgalleriet i nyere tid. Nå tar vi hallen videre inn i en ny fase når dørene åpner for ny leietaker i 2023.

No items found.

Flere aktuelt saker

Eiendom

Nytt høyhus i Stavanger fikk grønt lys

28.5.2024

Planen om et 15 etasjers kontorbygg i Stavanger sentrum har fått politikernes velsignelse. Camar Eiendom og K2 står bak bygget på over 8000 kvadratmeter.

Les saken

Eiendom

Camar Eiendom har inngått nytt partnerskap

10.1.2024

Camar Eiendom har inngått partnerskap med Sapiens Eiendom AS om en felles satsing på næringseiendom i Stavanger-regionen.

Les saken

Eiendom

Sparebanken Vest flytter inn i Norges Bank-bygget

2.11.2023

Sparebanken Vest flytter inn i Domkirkeplassen 3, det historiske bankbygget som en gang huset Norges Bank.

Les saken