Skagen Fondene flytter inn i Thorleif Sundes gamle bilhall!

Skagen Fondene flytter inn i Thorleif Sundes gamle bilhall!
Skagen Fondene flytter inn i Thorleif Sundes gamle bilhall!

Publisert

21.12.2021

Skagen Fondene og Storebrand har inngått leiekontrakt med Camar Eiendom og K2 Stavanger, og flytter inn i Thorleif Sundes gamle bilhall på Løkkeveien.

Det skjer mange spennende ting på Løkkeveien 97-99. Vi nærmer oss salgsstart for Bykronen bolig, og nå går vi i gang med å renovere den gamle bilhallen. Hallen skal bevares men også rehabiliteres og oppgraderes til fremtidens arbeidsplass med fokus på høye kvaliteter og innovative løsninger.

Vi ser frem til å få Storebrand og Skagen Fondene som leietaker i bygget. Skagen Fondene har sin opprinnelse i Stavanger og det passer godt at de er plassert sentralt, og er synlige i bybildet. Den tidligere bilhallen er et velkjent bygg med et tidstypisk, rasjonelt og estetisk uttrykk. Det ikoniske bygget fra 1951 har huset alt fra bilverksted og utstillingslokaler til kontor og Møbelgalleriet i nyere tid. Nå tar vi hallen videre inn i en ny fase når dørene åpner for ny leietaker i 2023.

No items found.

Flere aktuelt saker

Eiendom

Innholdsrik uke for Camar Eiendom og våre porteføljeselskap

3.2.2023

Det er spennende prosjekter på gang i Camar Eiendom og betydelig aktivitet for vår satsning i Stavanger sentrum.

Les saken

Eiendom

Aker BP og Aker Solutions sikrer nye kontorlokaler i Hinna Park

14.6.2022

Aker BP og Aker Solutions har inngått langtidsavtale med eier og utbygger Hinna Park Utvikling (HPU) om moderne og energieffektive kontorbygg i Jåttåvågen i Stavanger fra 2024/2025.

Les saken

Eiendom

Newsec kjøper Hinna Park Facility Management AS

6.5.2022

Newsec Basale AS kjøper alle aksjene i Hinna Park Facility Management AS. Selgere er Camar Eiendom AS og Entra ASA. Kjøpet støtter Newsec og Hinna Park FM sine ambisjoner om vekst i Stavangerregionen.

Les saken