Inn på eiersiden i SVG Property AS

Inn på eiersiden i SVG Property AS
Inn på eiersiden i SVG Property AS

Publisert

5.1.2022

SVG Property AS, et nylig etablert selskap, har inngått avtale om kjøp av Hinna Park Eiendom, Ankerkvartalet Holding og Herbarium Stavanger.

Camar Eiendom er med inn på eiersiden i nyopprettede SVG Property som kjøper eiendom for 4,5 mrd i Stavanger. Med kjøpet av Ankerkvartalet, Herbarium og Hinna Park vil SVG Property bli et ledende utleieselskap av kontoreiendom i Stavanger. Porteføljen vil ved etablering bestå av sentrums eiendommer beliggende sentralt i Stavanger og fire kontorbygg på Hinna. I tillegg inneholder porteføljen ca. 75 000 kvm utviklingspotensiale.

Selskapet eies av Camar Eiendom AS, Oslo Pensjonsforsikring AS, Entra ASA, Pensjonskassen for Helseforetakene i Hovedstadsområdet (PKH), REQ Alternative Investments med sitt første fond, KM Real Estate AS og Karbon Eiendom AS.

SVG Property AS skal vokse videre i Stavanger gjennom utvikling og strategiske oppkjøp og har som mål å bli det mest attraktive utleieselskapet for leietakere i Stavanger.

No items found.

Flere aktuelt saker

Eiendom

Sparebanken Vest flytter inn i Norges Bank-bygget

2.11.2023

Sparebanken Vest flytter inn i Domkirkeplassen 3, det historiske bankbygget som en gang huset Norges Bank.

Les saken

Eiendom

Innholdsrik uke for Camar Eiendom og våre porteføljeselskap

3.2.2023

Det er spennende prosjekter på gang i Camar Eiendom og betydelig aktivitet for vår satsning i Stavanger sentrum.

Les saken

Eiendom

Aker BP og Aker Solutions sikrer nye kontorlokaler i Hinna Park

14.6.2022

Aker BP og Aker Solutions har inngått langtidsavtale med eier og utbygger Hinna Park Utvikling (HPU) om moderne og energieffektive kontorbygg i Jåttåvågen i Stavanger fra 2024/2025.

Les saken